Mihai Gâdea a prezentat, miercuri seară, la Antena 3, documente explozive despre consilierul lui Vlad Voiculescu ce a ajuns să fie plătit cu nu mai puțin de 457.000 de euro. Este vorba despre fostul jurnalist Vlad Alexandru Mixich.

În ediția de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat documente explozive cu salariile de 526.740 de lei ale directorilor numiți de Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor.

Potrivit documentelor, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor a creat o companie în care unul dintre consilierii săi a primit funcția de preşedinte al consiliului de administraţie şi a mai numit trei directori cu salarii uriașe.

Mai exact, toţi cei 5 membrii din consiliul de administraţie care se întâlnesc o dată pe lună au indemnizații de 13.215 lei pe lună. Pe de altă parte, cei trei directori, printre care şi Mariana Ioniţă, primesc 43.895 de lei lunar.

Mariana Ioniță, locuiește într-o vila situată într-un cartier select construit de ANL în spatele complexului Romexpo. Potrivit unei investigații vila nu este menționată în declarația de avere, deși Ioniță a recunoscut ca acea casa a fost cumpărată de ea.

Mariana Ioniță era director general in Ministerul Transporturilor şi coordona instituțional activitatea Agenției Naționale pentru Locuințe la vremea în care s-a construit cartierul de vile, precizează Newsweek.ro. (antena3.ro)

Articolul precedentFabrica Sinteza din Oradea face milioane din vânzarea unui singur produs
Articolul următorPrognoza meteo 20 septembrie – 18 octombrie. Urmează o perioadă cu temperaturi în scădere și ploi în aproape toată țara