PSD a avut dreptate! România nu va primi niciun euro din PNRR în acest an – scrie azi deputatul Ioan Mang, președintele PSD Bihor.

România, continuă acesta, NU se poate baza pentru finanțarea deficitului uriaș pe avansul de 1,3 miliarde de euro din PNRR! Mai mult, România pierde un an pentru contractarea proiectelor!

Întreg capitolul Energie – coordonat de “liberalul” Virgil Popescu – trebuie refăcut!

Comisia Europeană a respins categoric atribuirea directă a sutelor de milioane de euro către sponsorii PNL. Vicepremierul Dan Barna, șeful lui Cristian Ghinea – principalul responsabil pentru eșecurile repetate privind PNRR-ul – a fost nevoit să accepte evidența și să dea dreptate PSD!

Este de-a dreptul criminal că România e nevoită să se împrumute alte miliarde de euro și să plătească dobânzi grele pentru a suplini absența avansului din PNRR!

Guvernanții de “dreapta” de la PNL si USR sunt direct vinovați de SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE! (sursa)

Articolul precedentAutostrada Transilvania, încă un eșec. Licitația pentru tronsonul Suplacu de Barcău – Chiribiș, anulată
Articolul următorBucurești-Ilfov, locul 1 la salarii, dar Cluj și Timișoara vin puternic din urmă. Oradea, sub Botoșani…