Mereu mai scumpe, parcările din Oradea par făcute de mântuială – cele care sunt făcute, iar banii orașului se duc, la propriu, pe apa sâmbetei.

O cititoare ne-a trimis câteva fotografii cu parcarea supraetajată din spatele Palatului de Justiției. Deși are abia cinci ani – de la darea în folosință de către Primăria Oradea FĂRĂ aviz de la pompieri (!), parcarea continuă să pară de multe ori ca și inundată, o problemă cu care imobilul s-a confruntat încă de la început și care, iată, a rămas nerezolvată. Orădenii își mai amintesc de asemenea și de liftul rămas nereparat, deși era aproape nou, vreme de un an de zile, dar și de crăpăturile apărute pe tavan, chiar la intrare.

Credem că ar fi spre binele orădenilor ca banii lor să fie cheltuiți cu cap, nu pe lucrări făcute de mântuială, iar exemple de reparații necesare ulterior se găsesc cu duiumul, din păcate, așa cum a fost cazul și la Pasajul Vulturul Negru și în Piața Unirii și pe dealul Ciuperca. Dacă primăria lucrează prost, înseamnă că lucrează degeaba, iar Oradea pierde.

Articolul precedentMai marii lumii ne decid iarăși soarta
Articolul următorTrafic de influență la Prefectură? Răspunsuri.