După o jumătate de zi de căutări, criminalul care a evadat dintr-o ambulanță, în București, a fost prins. A reușit să ajungă aproape de casă, la Oradea. El a fost recunoscut pe stradă de un bărbat care a sunat imediat la poliție. 

Criminalul plănuia să fugă din România, de aceea se dusese la Oradea, ca să încerce să treacă ilegal frontiera.

Miercuri dimineață a fost văzut de un trecător care l-a recunoscut și a sunat la 112. În zonă au fost trimiși polițiști care l-au identificat pe evadat. El a fost dus la peniteciarul Oradea, unde va rămâne o perioadă, apoi va fi adus la Rahova unde își ispășea pedeapsa de 18 ani pentru crimă. Acum el va fi acuzat și de evadare, ceea ce îi va aduce până la trei ani de închisoare în plus.

Meszaros Zsombor a reușit să fugă de sub escortă, marți după-amiază.


Tocmai ieșise dintr-o clinică din zona Obor și nu avea cătușe. Zeci de filtre ale Poliției au fost stabilite la toate ieșirile din Capitală și în județul Ilfov în căutarea evadatului, în timp ce polițiștii au fost în alertă în județele limitrofe.

Bărbatul fusese condamnat pentru crimă la 18 ani de închisoare după ce și-a ucis în mod crud iubita. Meszaros Zsombor fusese dat in urmărire națională și consemn la frontieră. (sursa)

Articolul precedentEuropa Liberă: Xi Jinping va veni la Budapesta la începutul lunii mai
Articolul următorVremea azi. Însorită, cu temperaturi peste normalul perioadei