Parlamentul a adoptat în seara aceasta Bugetul de stat pe anul 2021 în forma propusă de Guvern, fără a accepta niciun amendament din partea PSD, chiar dacă propunerile noastre vizau interese legitime ale românilor: pensii crescute conform legii, alocații dublate pentru copii, alocări mai mari pentru Sănătate și Educație.

Din păcate pentru români, Coaliția PNL-USR+UDMR a decis să condamne țara noastră la austeritate! Cei de “dreapta” nu sunt capabili să atragă resurse suplimentare, așa au decis să ne condamne pe toți la subdezvoltare.

În domeniul sănătății, Coaliția PNL-USR+UDMR a reușit contraperformanța de a aloca un buget mai mic decât cel de anul trecut (minus 2,6 miliarde lei), ceea ce înseamnă că românii nu pot avea nicio așteptare privind îmbunătățirea serviciilor medicale. Și asta se întâmplă în plină pandemie și criză sanitară, când Sănătatea ar trebui să fie prioritatea absolută a guvernanților!

Împreună cu președintele PSD Bihor, domnul deputat Mang Ioan, am depus mai multe amendamente care vizau finanțarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale din județul nostru, precum și asigurarea unui buget adecvat pentru ca spitalele din Bihor să poată începe în regim de urgență lucrările necesare pentru conformarea la normele legale privind prevenirea și stingerea incendiilor.

Din păcate, toate amendamentele noastre pentru Bihor și bihoreni au fost respinse, inclusiv prin votul parlamentarilor PNL, USR și UDMR din Bihor. Aceștia una declară în campania electorală (privind sprijinul pentru proiectele județului) și altceva votează la ordinele lui Cîțu și Orban!

În loc să susținem împreună proiectele importante pentru județ, parlamentarii Puterii au preferat să pedepsească sute de mii de bihoreni.

Zeci de primării PSD din Bihor nu vor primi niciun fel de sprijin din partea Guvernului. Proiectele acestora sunt compromise de un guvern mincinos și ticălos, dezinteresat de nevoile reale ale oamenilor. (sursa)

Articolul precedentIoan Mang: Amendamentele noastre au fost trântite la vot de parlamentarii PNL-USR+UDMR, inclusiv de cei bihoreni!
Articolul următorMăsura 3 – Granturi pentru investiţii acordate IMM-urilor, o nouă dovadă a amatorismului guvernamental