Continuă vremea frumoasă și se face din nou mult mai cald decât ar trebui. Cerul rămâne senin aproape peste tot, iar vântul mai are ușoare intensificări în sudul Banatului.  

Maximele pleacă de la 17-19 grade în Delta și pe litoral și ajung la 28-29 de grade în vestul României.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Urmează o zi superbă, cu soare și temperaturi un pic mai ridicate decât ieri. În Bărăgan se vor atinge 25 de grade. În zona litoralului găsim cele mai modeste valori din țară. Vor fi 19 grade la Constanța.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei o să fie foarte bine. Soarele încălzește rapid atmosfera. Vântul rămâne domol și temperaturile ajung la valori mai potrivite pentru începutul verii: în jur de 25-26 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, avem încă o zi neobișnuit de caldă, cu cer curat și 26 pe la amiază. După lăsarea nopții apar ceva înnorări în nordul Moldovei. S-ar putea să vină și câțiva stropi de ploaie.


În nordul Transilvaniei și în Maramureș se mai încălzește puțin față de ieri. Atmosfera se menține însorită toată ziua și temperaturile urcă până la 27 de grade.

În ținuturile vestice pare că s-a instalat vara. Maximele ajung la 28-29 de grade. Avem cer mai mult senin și un vânt mai insistent în sudul Banatului. Temperaturile rămân ridicate și pe timpul nopții, iar mâine în zori vor fi 12-13 grade.

Vremea se încălzește foarte tare și în zona Transilvaniei. E drept că dimineața este cam rece în depresiuni, dar temperaturile urcă rapid, iar pe la amiază se ating 25-26 de grade. Nu vorbim deloc despre ploi. Norii apar destul de rar pe parcursul zilei.


În Oltenia se face mult mai cald decât ar trebui. Temperaturile depășesc cu vreo 8 grade valorile normale. Avem soare și atmosfera de vară în miezul zilei.

La fel o să fie și în ținuturile sudice: vreme foarte caldă, cer curat, vânt domol și 25-26 de grade în termometre.

Vremea în București

În București nu sunt schimbări deocamdată. Ne așteaptă încă o zi însorită, cu temperaturi foarte ridicate și 26 de grade pe la amiază. Urmează o noapte senină, cu o minima de 8-9 grade.

Vremea la munte

La munte o să fie nefiresc de cald pentru acest moment al anului. Domină atmosfera însorită. Vântul nu exagerează și temperaturile ajung la valori agreabile. La noapte s-ar putea să apară o ploaie slabă în nordul Carpaților Orientali.

sursa: Pro TV

Articolul precedentCriminalul de la Penitenciarul Rahova care a evadat ieri de sub escortă a fost prins la Oradea
Articolul următorBorcea salvează păcănelele! Va merge din sat în sat să le crească populaţia la peste 15.000. Maternităţile spun că nu sunt pregătite pentru un asemenea boom demografic