APM Bihor anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Îmbunătățirea infrastructurii rutiere în Comuna Borod, județul Bihor propus a fi realizat în comuna Borod, satul Borod, jud. Bihor.

Decizia autorității de mediu precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bihor din Oradea, bv. Dacia, nr. 25/A, în zilele de lunj-vineri, între orele 9-14, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbh.ro, și la sediul COMUNA BOROD, cu sediul în comuna Borod, satul Borod, nr. 162, județul Bihor.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Bihor, din Oradea, B-dul. Dacia, nr. 25/A, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Sorin-Petru Sarca

Primarul Comunei Borod

Articolul precedentCTP: PNL, partid de ”tejghețari”, turnători la Securitate
Articolul următorToți producătorii de vin din Europa, obligați să-și dezvăluie secretele. Marea majoritate adaugă nenumărate substanțe ascunse