Florin Cazan (PSD), primarul comunei Țețchea, informează că începând de astăzi a început distribuirea pachetelor cu produsele alimentare către persoanele defavorizate, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), finanțat din Fondul de Ajutor European destinat unor categorii de persoane defavorizate.

Distribuirea se face la sediul primăriei comunei Ţeţchea.

Ridicarea ajutoarelor distribuite se face personal, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă şi a semnării de primire a pachetului respectiv, de către destinatari.

Pentru beneficiarii minori, pachetele vor fi ridicate de către părinți sau reprezentanții legali ai beneficiarilor, în baza prezentării actelor de identitate atât ale minorilor cât și a celor care ridică ajutoarele pentru aceștia.

Articolul precedentMarcel Ciolacu îl contrează dur pe Klaus Iohannis pe tema boicotului: ‘Îmi mențin părerea că România în acest moment trebuie să procedeze la fel cum a făcut Austria’
Articolul următorPIB-ul țărilor din Europa în 2022, conform FMI. România, locul 17 din 50 de țări. Stăm MULT mai bine și suntem MULT mai productivi decât suntem lăsați să credem. De aceea merită românii salarii mai mari, iar corporațiile profituri mai mici!