Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, că banii pentru dublarea alocaţiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar dacă Guvernul Orban va emite o ordonanţă de urgenţă în acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constituţională, scrie Agerpres.

“Dacă nu au bani să dubleze alocaţiile, eu îl invit din nou pe domnul Orban: mâine dimineaţă să facă şedinţă de guvern şi să impoziteze toate pensiile speciale şi atunci o să facă rost de bani pentru dublarea alocaţiilor. Cred că e cea mai rapidă metodă. Eu îi garantez că PSD nu va ataca această ordonanţă la CCR”, a afirmat Ciolacu, la B1 TV.

El a precizat, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, că indiferent de ora la care va fi emisă această ordonanţă, chiar dacă va fi dată “noaptea ca hoţii”, Monitorul Oficial va funcţiona şi actul normativ menţionat va apărea până dimineaţă. (sursa)

Articolul precedentCa să facă legale 20% dintre școli, care nu au condiții, guvernul Orban schimbă normele și permite fosele septice în care mor copiii!
Articolul următorOmenirea se confruntă cu cea mai vastă criză economică din ultimii 150 de ani (Banca Mondială)