Asociația Ospitalității Bihor, organizație apolitică și independentă din domeniul HORECA, anunță că toate produsele de origine austriacă nu mai sunt disponibile în meniurile membrilor săi – conform unei postări a restaurantului orădean Via29 de pe Instagram.

Inițiativa asociației bihorene se adaugă zecilor de mii de inițiative private demarate de români în urma votului revoltător și nemeritat, motivat de minciuni nerușinate, al guvernului austriac împotriva aderării României la spațiul Schengen.


#Boicot! Ce ne cer austriecii pentru Schengen și ce trebuie neapărat să le dăm!

Universitatea Craiova va boicota ‘total’ companiile austriece și cantonamentele în Austria

Unul dintre cei mai mari fermieri din România: Mi-am închis toate conturile la BCR. Banca e deținută de Erste Group din Austria

Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din țară, a anunțat că nu mai prelungește contractele cu firmele austriece. ‘Nu am speranța că toți românii vor face ceva, dar dacă 10% fac, va conta enorm. Eu ca român vorbesc’


Poate unii au luat în glumă inițiativa de a-i lovi pe austrieci unde îi doare, adică la buzunare, dar iată că sunt încă mulți oameni și multe companii cu demnitate și în România și, desigur, și în Bihor.

Credem că ei și cei asemeni lor merită și trebuie sprijiniți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.