Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem la restricții, avertizează premierul Florin Cîțu: „Putem să discutăm și despre o frână de mână, dar dacă ne vaccinăm mai repede, cu atât mai repede ne întoarcem la normalitate”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că restricţiile de circulaţie pe timp de noapte se elimină din acest weekend, iar din 15 mai, se elimină masca în exterior, cu excepţia spaţiilor aglomerate.

Declarațiile șefului statului vin în contextul în care Capitala României a reintrat oficial, de joi, în scenariul verde iar agenții economici din industria ospitalității şi din industria spectacolelor pot primi public în limita a 50% din capacitate.

În replică, premierul Florin Cîţu a lansat un avertisment.

„Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem (n.r restricții)! Nu putem să trecem de pandemie decât dacă ne vaccinăm. Asta e clar, nu este niciun dubiu. Faptul că azi a scăzut așa de rapid rata de pozitivare se datorează în mare parte campaniei de vaccinare de succes”, a spus Florin Cîțu, joi, la Digi 24.

Cîțu a omis să spună că VACCINAREA NU POATE FI ”OPRITĂ” DECÂT DE GUVERNUL PE CARE, AȘA CUM SE LAUDĂ, ÎL CONDUCE.

Articolul precedentAvertismentul expertului în sănătate publică Răzvan Cherecheș, după anunțul relaxării restricțiilor: „Vom avea o scădere a ratei de vaccinare”
Articolul următorCUI le vom da, pe CE și, ulterior, CUM vom da înapoi cele 14 miliarde împrumutate de la UE prin PNRR? Ungaria NU împrumută niciun cent!