Mihai Radu: Cei mai haioși în perioada asta sunt ăia care deplâng liberalismul: vai, ce s-a stricat liberalismul, mai ceva ca Vama Veche. PNL de azi e 90% PDL, baronet pedelist, băsism, și restul apă. Băsescu îi deplângea zilele trecute pe Falcă, Blaga și Boc că sunt nevoiți să stea la masă cu pesediștii. Prin cine știe ce oribilă contorsionare a istoriei, vom ajunge ca baronii băsiști să fie considerați salvatorii liberalismului.

Incredibil pentru mine este cum, în fiecare an, conducerea partidului cinstește memoria lui Quintus. Asta înseamnă fie ca tu însuși să nu ai deloc memorie, fie să fii o jigodie la fel de mare ca turnătorul epocii securiste, la fel ca liberalul nostru.


citește și: Cristian Tudor Popescu – PNL, partid de ”tejghețari”, turnători la Securitate


Lăsând la o parte faptul că PNL are infinit mai slabe cadre politice decât PSD – toți cam la fel de vicioși –, te întrebi: de unde fițele astea de liberal? De ce mediocritatea umană de azi de la PNL se mai crede aparținând unei tradiții? Cred că singura tradiție vie azi în PNL este că execută cu sfințenie ce vine de la Cotroceni. Asta, și mulți băsiști. (catavencii.ro)

Articolul precedentCiclonul care a lovit Europa ajunge în România. Va fi afectată și regiunea Crișana
Articolul următorSecretele din spatele unui podcast de succes. Cum am ajuns să ne uităm la discuții online de 4 ore, în era consumului rapid