Întors pentru câteva zile din vacanţă pentru a-şi spăla hainele şi a da de mâncare la pisică, Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanţe poporului iranian după ce Teheranul a confirmat oficial decesul preşedintelui Raisi într-un accident de elicopter.

timesnewroman.ro: Potrivit lui Iohannis, incidentul aviatic e o tragedie, dar şi o lecţie importantă pentru poporul iranian, care nu trebuie să-şi mai lase preşedinţii să zboare cu toate rablele când ar putea să le cumpere, sau măcar să le închirieze, şi lor un avion din ăla bengos, cu jacuzzi şi dozator de şampanie.

„Cele mai profunde condoleanţe poporului iranian, care sper că a învăţat cu această ocazie să nu se mai scumpească la tărâţe”, a spus Iohannis. „Siguranţa ar trebui să fie prioritatea numărul unu, mai ales că vorbim despre un preşedinte de stat, nu un rahat de cetăţean. Să zboare ăia cu elicopterul.”

„Ştiţi cine zboară cu elicopterul la noi? Dragnea. Ştiţi ce face ăla? Are un vlog cu reţete. Nici cinşpe mii de viewuri nu face”, a adăugat preşedintele României. (sursa)

Articolul precedentDe la cititori. Șantier părăsit de două luni! (FOTO)
Articolul următorCând e cel mai bine să luăm anumite medicamente? Ne-ar putea spune ceasul intern