O tânără de 29 de ani, din Italia, face zilnic 1.600 de kilometri ca să ajungă și să revină de la muncă.

Giuseppina Giuliano locuiește în Napoli, iar școala la care lucrează ca portar este în Milano, scrie publicația italiană Il Giorno, scrie digi24.

Ea nu își permite plata unei chirii în Milano, de aceea face naveta zilnic.

Își începe ziua la 3.30, ia micul dejun, apoi pleacă spre autobuzul din napoli, unde locuiește cu părinții, spre gara centrală. De acolo, la 5.09 ia un tren de mare vitează care ajunge în Milano la 9.23. La ora 10.00 intră în tură, iar după-amiazase întoarce acasă tot cu trenul.

Dacă ar sta în chirie în Milano, tânăra ar trebui să achite lunar în jur de 1.800 de euro, în condițiile în care salariul ei este în jur de 1.160 de euro. Știrea nu precizează însă costurile navetei!

”Munca mea nu mă deranjează deloc, nici călătoriile cu trenul. Fiecare este liber să decidă cum vrea să-și modeleze viața, iar eu am luat decizia mea”, le-a mărturisit tânăra jurnaliștilor italieni.

Ea mai povestește că în timp s-ar putea să nu mai suporte oboseala mai ales că suferă de o boală pulmonară încă din copilărie. (sursa)

Articolul precedentAstronautul Buzz Aldrin s-a însurat cu o româncă în ziua în care a împlinit 93 de ani: “Suntem entuziasmați ca niște adolescenți”
Articolul următorDrona de la Oradea care a făcut înconjurul presei nu poate zbura dacă e încărcată!…