Ministrul apărării Nicolae Ciucă scrie pe pagina sa:

“M-am întâlnit marți cu președintele Comitetului Întrunit al Statelor Majore din Republica Islamică Pakistan, generalul Nadeem Raza. I-am mulțumit generalului Raza pentru sprijinul substanțial acordat în misiunea de repatriere din Afganistan a cetățenilor români și ai altor state și am apreciat această colaborare drept o dovadă a solidarității și a încrederii, atribute care stau ca fundament în relația dintre țările noastre.

În timpul discuțiilor, am subliniat importanța consolidării relațiilor militare, având în vedere poziția României, de membru al NATO și UE, și cea a Pakistanului, de țară de legătură între Asia Centrală și Asia de Sud-Est, dar și sprijinul reciproc pe care, în mod tradițional, cele două țări și-l acordă în cadrul ONU și al altor organisme internaționale.

De asemenea, am trecut în revistă și modul în care forțele armate ale României și Pakistanului pot crește nivelul cooperării militare, prin participarea la exerciții în comun, și pot consolida relațiile bilaterale în domeniul învățământului militar.

Pe timpul vizitei în România, delegația pakistaneză se va întâlni și cu reprezentanți ai Direcției Generale pentru Armamente și ai industriei naționale de apărare.”

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

Articolul precedentE tot mai bine!… Noul ministru al Finanțelor nu știe cât este salariul minim net în România: “Nu are cum să fie 1.300”
Articolul următor82% dintre români au în cont sub 10.000 de lei, niciunul dintre miniștri nu are sub 5.000 de euro