Olanda versus CJ Bihor. Tovarăși de la Consiliul Județean Bihor, vă place? Voi sacrificați oameni pentru bani, nu cheltuiți banii pentru oameni! – scrie fostul jurnalist orădean Claudiu Someșan într-o postare pe Facebook, referitoare la planul lui Ilie Bolojan de a impune traseul unui viitor inel rutier metropolitan fără nicio noimă, printre terenurile agricole ale locuitorilor din zona Cheriu. Observați diferența de gândire în poza de mai jos!

PNL si Ilie Bolojan ne franjurează proprietățile la Cheriu – mai scriu oamenii disperați de nedreptate.

Taie cu inelul metropolitan de-a curmezisul mai multe terenuri intravilane cu toate ca la numai cateva sute de metri exista teren extravilan aflat în proprietatea CJ Bihor si a CL Osorhei.

In spate sunt scopuri imobiliare ascunse si nici macar nu a incercat sa afle interesele legitime ale localnicilor. Exista suficient teren pentru drum in extravilan dar nu se doreste cu adevarat un inel ocolitor. Electoral, se bifeaza realizari. Cei afectati sunt desconsiderati…

Am găsit aliați la PSD – adaugă Claudiu Someșan. Avem promisiuni de sprijin de la UDMR – continuă acesta. Cetățenii au dreptul sa se implice în deciziile administrative și sa influențeze votul decidenților. Propunerea noastră nu duce la încălcarea unor legi, cum se întâmplă în cazul propunerii Consiliului Județean. Este cazul ca decidenții sa facă un compromis. Până acum au sacrificat oameni pentru bani. Este momentul sa cheltuiască banii pentru oameni.

PSD Bihor a anunțat prin vicepreședintele Florian Sîrca o conferință de presă desfășurată în această dupămasă chiar pe terenurile afectate, pentru a prezenta soluții alternative astfel încât inelul rutier metropolitan Oradea să nu taie intravilanul localității Cheriu.

Articolul precedentUE va introduce cote de gen pentru a crește reprezentarea femeilor în conducerea companiilor
Articolul următorBolojan a dat-o rău în bară la Cheriu! Mai mulți proprietari îi cer să respecte legea și propun un traseu de inel metropolitan cu costuri de expropriere mai mici!