Un mesaj ce ar trebui citit de primul demolator al Bihorului – scrie un fermier bihorean din Cheriu, într-o postare pe Facebook.

Pe Ilie Bolojan nu îl doare nici în cot de fermierii bihoreni.

Cu toate ca exista terenuri nelucrate pe unde ar putea sa traseze centurile ocolitoare, PNL Bihor si Bolojan distrug importante suprafete agricole lucrate pentru a crea in zonele adiacente parcele cu destinatie rezidentiala. Se intampla la Cheriu, Beius si in alte localitati pe unde au trasat centuri rutiere urmarind interese ascunse si ignorand interesele legitime expuse la vedere.

Electoral sunt mediatizate realizarile dar sunt ascunse tragediile prin care trec unii cetateni. Solutiile alese costa deseori mai mult, chiar daca se sustine contrariul. Sub stindardul “utilitatii publice”, Ilie Bolojan si PNL sacrifica oameni pentru bani, in loc sa cheltuiasca banii pentru binele oamenilor. – mai scrie fermierul bihorean.

Acesta mai adaugă, într-o altă postare, faptul că Ilie Bolojan și PNL franjurează proprietățile oamenilor!

PNL si Ilie Bolojan ne franjurează proprietățile la Cheriu.

Taie cu inelul metropolitan de-a curmezisul mai multe terenuri intravilane cu toate ca la numai cateva sute de metri exista teren extravilan aflat în proprietatea CJ Bihor si a CL Osorhei.

In spate sunt scopuri imobiliare ascunse si nici macar nu a incercat sa afle interesele legitime ale localnicilor. Exista suficient teren pentru drum in extravilan dar nu se doreste cu adevarat un inel ocolitor. Electoral, se bifeaza realizari. Cei afectati sunt desconsiderati…

Bolojan sacrifică oameni pentru bani, nu cheltuiește banii pentru oameni! (sursa)

Articolul precedentAtenție cui arătați buletinul la recensământ!
Articolul următorIoan Mang: În Camera Deputaților, am aprobat legea privind Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”