În mod cu totul neobișnuit pentru o seară a alegerilor, Joe Biden a ieșit în fața presei cu un scurt discurs menit să blocheze planul lui Donald Trump de a-și anunța victoria în alegeri înainte de finalizarea numărării tuturor voturilor. „Suntem pe cale să câștigăm, păstrați-vă credința!”, a spus Biden. 

Donald Trump anunțase cu câteva minute înainte, pe Twitter, că va face un anunț, și că a câștigat. 

După declarația lui Biden, președintele american a postat un nou mesaj, în care susține că democrații vor să fure alegerile, dar că nu îi va lăsa. 

„Credem că suntem pe cale să câștigăm aceste alegeri. Avem încredere în rezultatul din Arizona, suntem încă în joc în Georgia, ne simțim bine în Wisconsin și Michigan, când se vor număra toate voturile vom câștiga Pennsylvania”, a spus Joe Biden, care a precizat că rezultatele se vor cunoaște cel mai devreme peste 24 de ore. 

„Nu poate să spună Donald Trump că a câștigat, nici eu nu pot să spun, ăsta e rolul americanilor. Vă mulțumesc. Păstrați-vă credința, o să câștigăm!”, a spus candidatul democraților. (sursa)

Articolul precedentAlegeri SUA: O femeie transgender a fost aleasă în Senatul statului Delaware, o premieră
Articolul următorDe ce se încăpățânează Orban să stea moț în fruntea unuia dintre cele mai incompetente guverne de după 1989?