Cunoscută pentru calitatea proastă a lucrărilor efectuate, Primăria Oradea lovește din nou! 

Așa arată un bloc termoizolat din Oradea, cartier Nufărul – scrie un orădean pe Facebook. Oradea și Bihorul pe mâini bune, mai spune acesta.

Și într-adevăr, după cum se vede clar din fotografie, orădeanul are dreptate, așa arată…

La fel cum așa arată, după cincisprezece ani de administrație penelistă, și Aeroportul făcut praf și dealul Ciuperca, și parcarea subterană inundată și aerul toxic respirat de orădeni și magistralele de încălzire abia plătite și crăpate și parcarea etajată în care abia încapi și străzile inundate după orice ploaie mai zdravănă și zeci de mii de arbori mutilați sau uciși și Piața Unirii deteriorată și ținută în beznă și locurile de parcare desființate, ca să ne oblige să plătim la privați și licitațiile făcute cu cântec și salariile mai mici decât la Botoșani și premiile cumpărate pe banii orădenilor și milioanele de euro de dat înapoi la UE, tot din banii orădenilor, pentru lucrări ratate.

Așa arată toate.

O listă cu adevărat impresionantă (sic!) de merge și așa, de bine că se face, dar care, iată, nu este completă! Pentru că edilii pe care i-am ales (undeva la 30% dintre orădenii cu drept de vot…) pot mai mult și mai rău!

O fi bine, doamnelor și domnilor?

Așa se pare. Așa arată.

Articolul precedent‘Democrație’ marca PNL… Șantajul de la Marghita a funcționat!
Articolul următorTeambuilding, eliminat de la Oscar după ce Micutzu a apărut pe covorul roșu în trening