Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că au fost plătite toate salariile angajaţilor din sistemul de învăţământ.

“În urma consultării tuturor inspectoratelor şcolare judeţene, suntem în măsură să vă informăm că la această oră au fost plătite toate drepturile salariale angajaţilor din sistemul de educaţie”, a transmis, luni seară, Sorin Cîmpeanu, într-o declaraţie de presă.

El a adăugat că Ministerul Educaţiei “regretă întârzierile înregistrate din cauza unor erori informatice la nivelul unei instituţii care se află în structura altui minister şi reiterează susţinerea pentru o salarizare motivantă şi, evident, pentru plata la timp a tuturor angajaţilor din învăţământ”.

“Fără resurse financiare nu se poate imagina o educaţie în spiritul calităţii şi echităţii”, a conchis Cîmpeanu.

Anterior, Sorin Cîmpeanu a anunţat, la Digi24, că în cinci judeţe nu s-au primit salariile la timp, în învăţământ, din cauza unei erori informatice de la Ministerul de Finanţe, care a afectat plata salariilor bugetarilor în mai multe judeţe. ”Noi am fost informaţi că în cinci judeţe nu s-au primit salariile în învăţământ, am înţeles că se va rezolva cât mai repede”, afirma ministrul Educaţiei. (sursa)

Articolul precedentVestul Europei, în contrast cu SUA. Liderii europeni se tem de ceea ce s-ar întâmpla dacă Ucraina chiar va câștiga
Articolul următorVor fi distribuite pastilele de iodură de potasiu către populație? Ministerul Sănătății face precizări