Cu doar sub 54% din populația adultă a Uniunii Europene vaccinată în regim complet împotriva coronavirusului, guvernele se tem că vor exista zeci de mii de noi victime dacă nu accelerează vaccinările, scrie printreranduri.net. Astfel că măsura la care apelează tot mai multe dintre „autorități” este introducerea vaccinării obligatorii. Desigur, bine camuflată, nu pe față.

Italia urmat exemplul Franței, anunțând că din 6 august prezentarea dovezii vaccinării sau a imunității în fața COVID-19 va deveni obligatorie pentru intrarea în restaurante, baruri, cafenele, săli de fitness, piscine publice, muzee, cinematografe și alte activități ce au loc în spații interioare.

Grecia a introdus la rândul ei obligativitatea certificatelor verzi pentru intrarea în restaurante, cluburi de noapte și baruri de săptămâna trecută, după ce pe 8 iulie a impus vaccinarea anti-Covid obligatorie pentru personalul sanitar și angajații azilurilor de îngrijire a bătrânilor. Guvernul de la Atena a decis de asemenea să acorde puteri sporite Ministerului Sănătății pentru a-i permite să extindă lista categoriilor profesionale pentru care poate fi impusă vaccinarea obligatorie.

Și în România, unde campania de vaccinare a Guvernului Cîțu a fost un eșec fantastic (avem doar 30% rată de vaccinare), ministrul Sănătății a recunoscut că viitoarele „restricţii se vor referi strict la persoanele nevaccinate„. 

Frica de noul val și de varianta Delta a coronavirusului aduce, așadar, vaccinarea forțată a populației.
Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar absolut necesară! Aparent e democrație, în realitate e dictatură sanitară!

Toate aceste măsuri prin care „autoritățile” reintroduc restricțiile doar pentru cei nevaccinați, dau naștere (pe bună dreptate) unor temeri că măsurile vor deschide ușa pentru introducerea imunizării obligatorii generalizate (cu un ser aflat în faza de testare, cu o eficiență îndoielnică și pentru care producătorii nu își asumă nicio răspundere).

Cât privește inițiativa Ministerului Sănătății cu Loreria regretelor, mi se pare de râsul curcilor.

Extragem un CNP și dacă persoana e vaccinată câștigă marele premiu, dacă nu, ar fi putut să câștige și vede ce a pierdut”, a explicat Ioana Mihăilă.

Dacă ăsta e nivelul maxim al „autorităților” în ceea ce privește gestionarea pandemiei și relansarea campaniei de vaccinare, atunci viitorul arată sumbru și cred că nu vom avea niciun regret dacă la următoarele alegerile vom trimite partidul doamnei ministru acolo unde îi este locul. În istoria tristă a poporului român. (printreranduri.net)

Articolul precedentPresa germană desființează PNRR-ul Guvernului!
Articolul următorUSR face scut în jurul politrucului pe care l-a pus șef la CFR. Barna, iritat de întrebările privind scandalul: Puteți să vă certați cu mine cât vreți