Ministrul Transporturilor a anunțat că nu îl demite pe directorul CFR pentru că acesta și-a cerut scuze.

„Am spus de la început că principiile după care funcționez și echipa mea funcționează cât timp sunt aici sunt pe bază de pofesionalism și eficiență. Asta înseamnă că actul de management se judecă așezat, la rece, nu după o greșeală de moment, o declarație oricât de nefericită a fost”, a declarat ministrul Transporturilor.

Totodată, Drulă a negat informațiile apărute în spațiul public cum că ar fi rudă cu Vizante.

„Umblă vorba prin târg că între domnul Vizante și domnul Drulău există o relație bună. De rudenie. Adică Vizante ar fi văr cu Drulă. Adică Pile-Cunoștințe-Relații. Pădurea confirmă ce zice gura târgului. Așteptăm cu interes ca Drulău să spună clar dacă există o astfel de relație rudenie”, a scris,  pe pagina sa de Facebook, analistul economic Adrian Câciu .

Vicepremierul Dan Barna spune că e nevoie de un sistem de management al crizei, pentru situații ca cele petrecute în ultimele zile, când trenurile au stat ore întregi pe câmp din cauza defecțiunilor de pe calea ferată provocate de furtună și de un accident. El i-a luat apărarea șefului CFR Călători, Ovidiu Vizante, a cărui demisie a fost cerută în urma declarațiilor făcute la un post de televiziune pe acest subiect. Mai mult, Barna a fost iritat de întrebările repetate ale jurnaliștilor.

Articolul precedentValul 4 aduce „preventiv” vaccinarea obligatorie
Articolul următorPlângere la DNA împotriva lui Cîţu. “Singurul care profită de conţinutul acestui document este primul ministrul”