PSD promovează în Parlament un proiect de lege privind obligativitatea vaccinării, mai ales la copii. În contextul noului virus descoperit în China – și care a produs deja panică la nivel global, dar și al altor epidemii existente la granițele României sau chiar în țară, senatorul bihorean PSD, Florian Bodog anunță introducerea unui nou proiect de lege, în noua sesiune parlamentară, pentru a face vaccinarea obligatorie.

Sănătatea populației, spune PSD, este o chestiune ce ține de siguranța națională, iar pericolul reprezentat de răspândirea alarmantă a unor virusuri letale trebuie să aibă un răspuns ferm. Vaccinarea reprezintă cea mai eficientă și mai sigură măsură pe care un stat responsabil o poate lua pentru a proteja viețile cetățenilor săi. Lupta politică trebuie lăsată deoparte! Sincopele în aprovizionarea cu vaccinuri, asigurarea distribuției în timp util a acestora în țară, problemele legate de vaccinarea efectivă trebuie rezolvate.

”Avem nevoie de vaccinare obligatorie în România spune senatorul Florian Bodog. Aceasta este o necesitate și o urgență! Cred că pentru noi ca națiune este important să luăm toate măsurile pe care le putem lua în așa fel încât să nu mai moară copii, în așa fel încât să nu mai avem epidemii de boli care pot fi prevenite prin vaccin.”

Articolul precedentUcraina cea rea, românii cei pasivi și UE cea cu interese
Articolul următorS-ar mai face azi Unirea?