Pentru că „mărirea pensiilor cu 8% era în programul electoral, nu în programul de guvernare”, premierul Florin Vasile Cîțu nu se simte obligat să le crească în anul 2021! Oricum, pensiile „sunt mai mari decât anul trecut”, a precizat același Cîțu – scrie printreranduri.net.

Declarația sa ascunde următorul subtext: pensionarii din România au un trai îmbelșugat, așadar, să înceteze cu astfel de revendicări. Ei nu știu că e criză și nu sunt bani? Ce le tot trebuie atâtea măriri? Să se descurce! Guvernul are alte priorități! Și oricum, au votat cu PSD, așa că PNL nu are nicio obligație față de aceștia, mai ales când trebuie să-și respecte minciunile electorale.

A reorganiza nu înseamnă a da afară

Același premier Cîţu a declarat că, din datele „la rece”, inginerul de la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad care a semnalat angajarea unei tinere fără experienţă la instituţia respectivă nu a fost dat afară, ci postul său a fost desfiinţat anul trecut, prin reorganizare! Așadar, în viziunea lui Cîțu, datul afară prin reorganizare nu se cheamă dat afară, ci este de fapt reformă!

Înseamnă că tot „reformă” s-a chemat și atunci când trezorierul Florin Cîțu a fost concediat de la ING Bank (prin 2011) pentru atacul său speculativ asupra leului…

Bugetarii, vinovații de serviciu

Când țara traversează o criză, guvernările de dreapta găsesc imediat vinovații: lucrătorii de la stat, adică ăia grași care stau pe umerii celor slabi (cei care lucrează în privat)!

Ministerul de Finanțe condus până în decembrie 2020 de Florin Vasile Cîțu a dat publicității niște date din care reiese că guvernul PNL a angajat 14.000 de bugetari în 2020.
Ajuns premier, Florin Vasile Cîțu zice că nu crede statisticile ministerului și anunță o anchetă!
Această anchetă ar trebui să stabilească „adevărul” legat de numărul de bugetari și să identifice cine a mințit: fostul ministru de finanțe sau actualul prim-ministru!

Nici până acum țara noastră nu a dus lipsă de mincinoși și ipocriți la nivel guvernamental. Cu această nouă garnitură de „lideri”, în frunte cu sinistrul Cîțu, România ajunge într-o nouă etapă. Suntem deja la „next level”. Viitorul sună al naibii de bine!

sursa: printreranduri.net

Articolul precedentExplozie de infectări după primele trei zile de școală. Sute de elevi și profesori s-au îmbolnăvit
Articolul următorFlorian Bodog: Austeritate în Sănătate! Acesta este rezultatul negocierilor din Coaliția Guvernului „Nu se poate”.