Inițial ni s-a spus că vaccinarea nu va fi niciodată obligatorie. Așa cum am bănuit, au fost doar vorbe frumoase de politicieni. Faptele guvernanților de „dreapta” mint mai tare decât vorbele lor – scrie printreranduri.net.

Disperați să crească numărul de vaccinați și să atingă țintele fanteziste pe care singuri și le-au propus, guvernanții de la USR+PNL au început o adevărată întrecere socialistă de vaccinare la hectar.

Având în vedere necesitatea creșterii capacității de vaccinare a populației în scopul atingerii indicelui necesar imunizării colective optime„, „autoritățile” au ajuns să transforme vaccinarea într-o formă perversă de șantaj. Te vaccinezi, ai beneficii. Nu te vaccinezi, rămâi pedepsit.

Decizia care ar fi trebuit să fie luată de fiecare individ (fără presiuni externe) pe baza unor informații certe și sigure s-a transformat într-o cursă în care nu mai auzim argumente ci doar lozinci.

„Autoritățile” anunță că după 1 iunie vor fi eliminate restricțiile pentru cei vaccinați anti-COVID19. Vor exista hoteluri și restaurante numai pentru vaccinați! Vor exista chiar și  „evenimente private cu capacitate de 100% pentru persoanele vaccinate”. În universități, la cursuri vor participa fizic doar studenții vaccinați, ceilalți vor purta combinezoane distinctive de „protecție”. Vaccinații vor avea acces neîngrădit la „normalitate” și viață socială (aia despre care „specialiștii” spuneau că este ne-esențială). Vaccinații vor avea drepturi și libertăți.

Nevaccinații și cei care nu urmează linia oficială a partidului și a „autorităților” vor rămâne închiși (deocamdată) în case și vor trebui să suporte și pe mai departe restricțiile. Pentru că drepturile și libertățile vaccinaților sunt mai importante decât ale celor nevaccinați! Și uite așa, discriminarea devine astfel politică oficială în România.

Nimeni nu neagă importanța vaccinării, însă este discriminatoriu să îngrădești viața sau dreptul la muncă sau la distracție al celor care nu se vaccinează.

Ce va fi de aici încolo e simplu de intuit. Cei buni vor avea adeverințe, pașaport verde și tot felul de beneficii. Cei răi urmează să poarte semne distinctive. Ca să-i putem recunoaște de la distanță și să știm să ne ferim de ei. Ca pe vremuri…

Cineva sugera „autorităților” o idee demnă de luat în considerare: să organizeze concerte, spectacole și Untold-uri pentru nevaccinați. Exclusiv pentru nevaccinați și iresponsabili. Pe urmă vedem cine supraviețuiește!

Ca să meargă la sigur, iar populația vaccinată să se simtă și mai în siguranță, o altă idee (și mai bună decât concertele) ar fi ca toți cei nevaccinați să fie izolați în cartiere strict delimitate (eventual și cu gard), iar pe urmă să fie strânși de „autorități”, urcați în trenuri și trimiși departe. Cât mai departe. Și doar cu bilet dus.

PS

Sunt două întrebări fundamentale:

1. Putem să îi împărțim pe oameni în „buni” (pentru că au ascultat de guvernanți și s-au vaccinat) vs. „răi” (pentru că au dubii și nu s-au vaccinat)? Răspuns: Da, putem! De când e lumea, oamenii au fost împărțiți în buni și răi în funcție de tot felul de criterii (stabilite arbitrar de „autorități”). Nu e nimic nou sub soare. Ieri au fost luați în vizor cei care nu erau blonzi, astăzi sunt cei nevaccinați.

2. Care este, până la urmă, „vina” celor nevaccinați? În esență, nu au altă vină, decât vina oricărui eretic: nu gândesc corect! Au îndoieli și gândesc contrar unui sistem, un sistem care se vrea dominant, dar care eșuează să producă „dovezi” și se bazează strict pe „autorități”. Sunt vinovați pentru că nu respectă lozincile și propaganda. (printreranduri.net)

Articolul precedentBeizadeaua Năsui, de ziua lui. Un ministru USR cu origini SECURISTE, care nu știe să numere și, probabil, nici să citească…
Articolul următorCe ”libertăți” au persoanele vaccinate anti-COVID. Zece riscuri care le pândesc