timesnewroman.ro: Înainte să plece din Zanziber, Klaus Iohannis a fost victima unei gafe amuzante a unui vânzător ambulant de pe plajă! Bătrânul Mbengu Swapepe, care îşi uitase probabil ochelarii acasă, a încercat să lipească nişte magneţi pe preşedintele României după ce l-a confundat un frigider.


Citește și: Tanzanienii au fost devastați de plecarea lui Iohannis! Se aruncă în apă cu portretul prezidențial…


„Era înalt, lat, alb, stătea degeaba şi scotea un bâzâit monoton. Am crezut că a venit vreun turist cu frigiderul la mine la tarabă. M-am mirat un pic, de obicei îşi lasă frigiderele acasă, în ţările lor”, explică Mbengu. „Am zis şi eu ‘hakuna matata’ şi am încercat să pun pe el nişte magneţi, ce era să fac? M-am speriat când a vrut să dea mâna cu mine şi mi-a zis că e preşedintele Bulgariei sau ceva de genul. Să fac pe mine, nu alta.”

„Culmea, vreo doi chiar s-au lipit. Am trăit să o văd şi pe asta, preşedinte de tablă”, adaugă vânzătorul, arătând cu degetul spre un magnet cu o scoică şi altul în formă de ancoră, care poate fi folosit şi ca desfăcător de bere. (sursa)

Articolul precedentDupă 32 de ani în fruntea BNR, și unul ca prim ministru, Isărescu spune că problema tezaurului României de la Moscova este necunoscută în plan extern!… (VIDEO)
Articolul următorȚeapa luată de un orădean atras de o reducere mare pe un site aparent autohton. Banii au ajuns direct în… Tanzania!