O tânără în vârstă de 25 de ani, din Oradea, a fost prinsă în flagrant delict în timp ce încerca să vândă 100 de pastile de ecstasy.

Ea a fost reținută de polițiștii DIICOT.

Ecstasy, în categoria drogurilor de mare risc

Într-un comunicat de presă, Poliția română anunță că ofițerii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Oradea, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, polițiștii au prins în flagrant delict, în municipiul Oradea, o tânără, de 25 de ani, din aceeași localitate, în timp ce ar fi comercializat 100 de comprimate de ecstasy. Ca urmare a constatării tehnico-științifice efectuată de către specialiștii Laboratorului de Analize și Profil al Drogurilor Cluj-Napoca, s-a stabilit faptul că întreaga cantitate de comprimate are ca substanță activă MDMA, drog de mare risc”, potrivit comunicatului DIICOT.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare au luat marți măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de persoana în cauză, ulterior aceasta fiind prezentată unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.