Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, miercuri, 4 ianuarie 2023, că licitatia pentru Servicii de elaborare a documentației tehnico -economice in vederea obtinerii finanțarii nerambursabile pentru proiectul “Aqua Park in cadrul Complexului Sportiv al Municipiului Suceava” a fost adjudecată.

Conform primarului Sucevei, au fost depuse 4 oferte, fiind declarată câstigătoare oferta cu numărul maxim de puncte, respectiv 100 puncte (Pt + Pf), a ofertantului SC “POLIART” SRL Oradea, care a depus o ofertă în valoare de 2.800.000 lei fără TVA.

Aqua Parcul va fi realizat pe o suprafata de 3,5 hectare și va avea o clădire principală care va cuprinde un ansamblu de bazine, piscine acoperite, tobogane pe categorii de vârsta, grupuri sanitare, spatii comerciale, birouri și spații administrative, vestiare și case de bilete, un ansamblu Wellness&SPA, un punct de prim ajutor.
Toate acestea pe o suprafața de 10.000 mp. Pe diferenta de 25.000 mp vor fi amenajate piscine exterioare, din care una cu valuri și una cu jacuzzi, tobogane exterioare independente, plajă exterioară, bază observare pentru salvamar, o fântână arteziană, dușuri, grupuri sanitare, spații tehnice, locuri de parcare. Perioada contactului este de 36 luni, realizare documentație +asistenta depunere proiect pe fonduri europene,  a explicat primarul Ion Lungu.

Vom depunem proiectul pentru finanțare la ADR Nord -Est Piatra Neamț pe Programul Operațional Regional 2021-2027”, a mai declarat acesta. (obiectivdesuceava.ro)

Articolul precedentDieta declarată cea mai bună din lume pentru al șaselea an la rând. Topul celor mai bune regimuri alimentare din 2023
Articolul următorTânără din Oradea, prinsă în timp ce vindea 100 de pastile de ecstasy