O româncă a povestit cum au încercat polițiștii bulgari să o păcălească când a tranzitat țara, însă aceasta i-a surprins păstrând dovezile, fiind la curent cu această practică.

Mai exact, la ieșire din Montana, românii au fost opriți de un echipaj pentru a verifica vigneta. Ulterior polițiștii au susținut că, în urmă cu un an, mașina a tranzitat Bulgaria fără vignetă, însă nu se așteptau ca românii să o fi păstrat și să le demonstreze contrariul.

”Azi ne-am întors din concediu și am avut surpriza ca la ieșire din Montana să ne oprească un echipaj pentru verificare vigneta.

Surpriza și mai mare a fost când m-a chemat la mașina lor și mi-a arătat mașina noastră spunând că în data de 23.07.2021, deci ANUL TRECUT, am traversat Bulgaria fără vignetă.

Și eu i-am surprins și le-am arătat vigneta pe care am păstrat-o pentru că am tot citit pe grup de această practică. Oricum soțul o avea și pe email, cerând-o de fiecare dată când o cumpără.

Explicația lor a fost: sistemul lor e diferit de al nostru și descarcă mai greu sau deloc vignetele.

Eu am înțeles exact despre ce a fost vorba, însă de data aceasta nu le-a mers.

Foarte urâtă practica vecinilor noștri!!!”, a scris Ștefania R. pe grupul de Facebook ”Forum Grecia”.

Doi români au povestit în secțiunea de comentarii că și ei au avut parte de experiențe similare cu polițiștii bulgari.

”Și noi am pățit anul trecut!! De atunci păstrăm toate vignetele”

”Am pățit anul ăsta, ne-au oprit noaptea sub pretextul că am avut viteză în tunel. Le-am cerut filmarea, nu aveau nimic și s-au legat că era parbrizul ciobit puțin. Au cerut 50 de euro… s-au mulțumit cu 50 de ron”, sunt două dintre comentarii. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.