Într-o postare făcută pe Facebook, fostul europarlamentar bihorean Emilian Pavel scrie despre faptul că vizita în Bihor a premierului Ludovic Orban s-a desfășurat la obiective lansate sau finanțate de fostele guvernări PSD!

”Ce a vizitat Orban astăzi în Bihor? Răspuns: Proiectele PSD pentru Oradea și Bihor.

1. S-a plimbat pe tronsonul de autostradă contractat și executat în mare parte în mandatul PSD și a semnat al doilea tronson licitat de PSD. Semnarea nu s-a putut realiza din cauza contestațiilor pentru acel tronson pentru care au semnat ei astăzi. 

2. A vizitat Sala Polivalentă care din nou a fost promovată de guvernul PSD, șantier criticat de Bolojan anul trecut din lipsă de activitate pe șantier. Astăzi sunt mulțumiți de acel 45% grad de realizare, deși 3 ani a durat până când Primăria Oradea a reușit stabilirea amplasamentului pentru noua sală, altfel aceasta putea fi gata de mult!

3. Noua Unitate Primiri Urgențe a Spitalului Județean, o investiție adusă în Oradea de Ministrul PSD, Florian Bodog, este recent amintită de Bolojan în comunicate de presă. Cât am fost noi la guvernare, nu a scos o vorbă despre acest proiect important pentru orădeni și bihoreni. Orban nu ajunsese acolo până la ora la care scriu aceste rânduri, dar sigur își arogă merite și pentru acest proiect. 

4. Noul terminal va fi dat în folosință în curând, doar că suntem printre puținele țări care nu știm când vom putea zbura din nou. Probabil va trimite un ministru să participe la inaugurare, dacă reușește să ridice restricțiile până atunci. Între timp, consiliul de administrație instalat de #PNL acum 7-8 luni, nu a reușit să aducă nici măcar o cursă externă, o promisiune măcar!

Acestea sunt doar 4 proiecte mari promovate, finanțate, licitate și începute de #PSD în Oradea și în Bihor! Astăzi își arogă ei meritele, dar suntem obișnuiți cu asta! 

Important este că din nou rămân proiecte majore în urma PSD în Oradea, chiar dacă din nou vine PNL cu conducerea locală, de mână cu șefii lor de la București, să viziteze șantiere unde nu au avut nicio contribuție!

P.S.: despre noul stadion au zis că mai vedem la anul…”

Articolul precedentGuvern: România ar putea reveni la starea de urgență, după ”explozia” numărului de infectări cu coronavirus!
Articolul următorProtestele anti-rasism au degenerat din nou în Europa