Cei care cumpără mașini la mâna a doua și vor să fie siguri de achiziția făcută pot face programare la Registrul Auto Român pentru a verifica identitatea autovehiculului, starea tehnică sau numărul real de kilometri, potrivit unui anunț publicat pe Facebook de instituție.

“Dacă și tu ai senzația că Germania nu are atât de multe bătrânici care merg cu mașinile doar până la piață și vrei să faci o achiziție verificată de specialiști, RAR eXpert ar putea fi acel prieten pe care să-l consulți înainte de a da banii pe mașina visurilor.

Pentru că nu au pregătirea de specialitate necesară, unii cumpărători pot fi ușor induși în eroare de cei care, cu rea credință, pun la bătaie mașini cu defecțiuni ascunse, cu valori nereale ale kilometrajul sau, mai grav, cu probleme de identificare.

Acestea din urmă îi pot pune în situația nedorită de a cumpăra un autovehicul pe care să nu îl poată folosi.

Inginerii noștri pot evalua identitatea autovehiculului pe care doriți să-l achiziționați, starea lui tehnică, existența unor reparații neconforme la structura de rezistență sau eventuale intervenții asupra indicatorului de kilometraj.

Pentru a beneficia de aceste servicii, disponibile deocamdată doar la RAR Grivița (sediul central al instituției), puteți face extrem de simplu programare, fie telefonic în call center la numărul 021/9672, fie pe site-ul nostru www.rarom.ro, unde accesați butonul RAR eXpert, aflat pe prima pagină”, scrie în postarea de pe pagina RAR.

Prima fază a acestui proiect se desfășoară doar la sediul central din București, pentru a vedea care aunt rezultatele, urmând să fie implementat și în alte reprezentanțe, la nivel regional. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.