timesnewroman.ro: Din cauza nesimțirii unora nu mai poți să te odihnești nici măcar într-o sală de teatru. Ieri, în timpul unei piese cu Tudor Chirilă în rol principal, pe când dormeau spectatorii mai bine, unui bărbat i-a sunat zgomotos telefonul și efectiv i-a trezit pe toți din sală.

Asta și pentru că nesimțitul dormea atât de profund încât nu și-a auzit propriul telefon ca să-l oprească la timp, așa că acesta a sunat aproape 2 minute. Singurul care nu a fost deranjat de incident a fost Tudor Chirilă. Și nu doar pentru că i-a trezit pe spectatorii pe care el îi adormise, ci și pentru că soneria telefonului era o piesă de pe ultimul lui album.

Unii spectatori au reușit să adoarmă la loc, dar au fost destui cărora le-a sărit complet somnul și s-au trezit că trebuie să urmărească restul piesei de teatru cu Tudor Chirilă în rol principal. „A fost brutal, m-am dus la teatru ca să mă odihnesc, dar am ieșit de acolo traumatizat”, s-a plâns unul dintre spectatori. (sursa)

Articolul precedentTentativă de fraudă financiară tip deepfake care folosește imaginea guvernatorului BNR
Articolul următorNoul statut al elevului: de la intrări comune cu profesorii până la ore mai puține și ghiozdane mai ușoare. Ce spun experții in Educație