Preşedintele USR Dacian Cioloş a declarat marţi la Profit TV că USR are probleme interne pe care trebuie să le rezolve, menționând printre acestea ”fracturile” care persistă după fuziunea dintre USR și PLUS. ”Există o majoritate în Biroul Naţional, care este alta decât a preşedintelui”, a mai spuns Cioloş, arătând că ”există dispute şi în unele filiale”, potrivit News.ro.

El s-a referit la faptul că majoritatea din Biroul Național – organismul colectiv de conducere – este controlată de foștii membrii USR în detrimentul celor din PLUS.

Cioloş a mai spus că ”există o majoritate în Biroul Naţional, care este alta decât a preşedintelui, iar preşedintele USR are puteri reduse”.

Preşedintele USR a mai spus că ”există dispute în unele filiale” şi a precizăt că trebuie să fie uniţi şi coerenţi, pentru a inspira şi membrilor şi susţinătorilor acest lucru”. ”Vrem să arătăm că putem fi o alternativă, nu doar un partid care poartă vorbe şi imagine, ci care vine cu soluţii”, a afirmat Cioloș.

Dacian Cioloş a răspuns și criticilor legate de faptul că își petrece mai mult timp la Parlamentul European decât la Bucureşti: ”Eu sunt la Bucureşti; din octombrie până acum, la Bruxelles nu am fost deloc, am fost de două ori la Strasbourg”, a afirmat Cioloş, precizând că nu crede că activitatea unui partid este evaluată în primul rând prin activitatea preşedintelul. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.