După ce Banca Națională a României a confirmat luni, în raportul făcut public, o creștere a inflației cu 92,3% în primele 7 luni ale anului, de la 2,6 la 5%, social-democrații afirmă că „România intră cu o viteză fulminantă în faza inflației galopante”.

„Atac la buzuarele românilor. BNR confirmă: guvernul Cîțu fură 285 de lei de la fiecare român! România intră cu o viteză fulminantă în faza inflației galopante! PSD a avut dreptate, iar Banca Națională a României a confirmat astăzi, în raportul făcut public, o creștere a inflației cu 92,3% în primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%! Mai grav, inflația va crește cu 115% până la final de an și va ajunge la 5,6%! Asta înseamnă că în decembrie, fiecare român va fi și mai #sărac cu 320 de lei! Și, tot în decembrie, fiecare român va fi mai dator cu 3.000 de euro din cauza împrumuturilor făcute de Guvern în numele și pe seama românilor! Fantastic, chiar wow!, dle Cîțu! A reușit să vă duceți V-ul pană la capăt. V-ul inflației”, transmit social-democrații pe pagina de Facebook a PSD.

BNR anticipează o rată de inflației de 5,6% la finele aceestui an, peste limita superioră a țintei instituției, de 2,5%, conform Raportului asupra inflației prezentat luni de guvernatorul instituției Mugur Isărescu. Guvernatorul a anunțat și că a luat sfârșit ciclul de scădere a dobânzilor. (sursa)

Articolul precedentBizareria unui concurs organizat de GUVERN pentru angajarea de 40 de noi funcționari în plină criză: unui șef i se cer 2 ani vechime, unui simplu angajat i se cer 7 ani vechime!
Articolul următorOradea, cea mai mare concentraţie de ozon din EUROPA între oraşele cu peste 100.000 de locuitori!