Senatorul PNL de Bacau, Daniel Fenechiu, a fost filmat marți noaptea, în timpul dezbaterilor din Comisia Juridica din Senat, cu o sticla de coniac.

Comisia juridică a Senatului a dezbătut marţi noaptea, timp de 4 ore, proiectul privind carantina şi izolarea, membrii forului convenind asupra mai multor texte.

Dezbaterile au început marţi, după ora 21,00 şi s-au încheiat noaptea, în jurul orei 1,30.

La un moment dat, într-o pauză, senatorul liberal Fenechiu a arătat în fața camerei, care transmitea LIVE, o sticlă de coniac. 

”Un coniac din anul nașterii mele, are 50 de ani. Așa, cand e cate un moment important, beau cate un paharel. Îmi stimuleaza creativitatea. Deci e foarte ok”, a spus senatorul PNL de Bacău, Fenechiu.

”Și ca lumea să nu știe ce fac, bem din ceșcuță. Pe vremuri, când eram elev și fentam anumite reguli, îmi puneam în ceșcuță.” – a continuat el.

”Bag-o sub masă, Daniele” – a fost una dintre replicile colegilor săi parlamentari, foarte amuzați de situație.

Fenechiu a continuat să îi amuze pe senatori, aducând în fața camerei web o pisică, animalul său de companie, pe nume .. Sașa.

”Doamna președintă? Două voturi pentru!” – a spus Fenechiu în timp ce flutura lăbuța pisicii sale în fața camerei, indicând astfel că, pe lângă votul lui, ar trebui înregistrat și votul …pisicii. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.