Senatorul PNL de Bacau, Daniel Fenechiu, a fost filmat marți noaptea, în timpul dezbaterilor din Comisia Juridica din Senat, cu o sticla de coniac.

Comisia juridică a Senatului a dezbătut marţi noaptea, timp de 4 ore, proiectul privind carantina şi izolarea, membrii forului convenind asupra mai multor texte.

Dezbaterile au început marţi, după ora 21,00 şi s-au încheiat noaptea, în jurul orei 1,30.

La un moment dat, într-o pauză, senatorul liberal Fenechiu a arătat în fața camerei, care transmitea LIVE, o sticlă de coniac. 

”Un coniac din anul nașterii mele, are 50 de ani. Așa, cand e cate un moment important, beau cate un paharel. Îmi stimuleaza creativitatea. Deci e foarte ok”, a spus senatorul PNL de Bacău, Fenechiu.

”Și ca lumea să nu știe ce fac, bem din ceșcuță. Pe vremuri, când eram elev și fentam anumite reguli, îmi puneam în ceșcuță.” – a continuat el.

”Bag-o sub masă, Daniele” – a fost una dintre replicile colegilor săi parlamentari, foarte amuzați de situație.

Fenechiu a continuat să îi amuze pe senatori, aducând în fața camerei web o pisică, animalul său de companie, pe nume .. Sașa.

”Doamna președintă? Două voturi pentru!” – a spus Fenechiu în timp ce flutura lăbuța pisicii sale în fața camerei, indicând astfel că, pe lângă votul lui, ar trebui înregistrat și votul …pisicii. (sursa)