Valul 5 al pandemiei a picat după “imunizarea” extinsă a Vestului bogat și alungarea după gardurile mai mult sau mai puțin simbolice a celor care nu au “pașaport sanitar” – scrie printreranduri.net.

OMICRON a apărut fix înainte să ne dăm seama că nici serul experimental zis și „vaccin” și nici codul QR aferent certificatului „verde” nu ne ajută în “lupta” contra pandemiei. A apărut fix la timp înainte să ne fi dat seama că am fost luați de fraieri, că suntem controlați, că ni s-au luat drepturi și libertăți în numele unei siguranțe iluzorii și a unei sănătăți fictive.

Vorba cuiva: „soluția” a venit exact ca în filmele cu suspans de la Hollywood, exact la țanc, exact ca în scenariu, când trebuia.

Ce mai contează adevărul când ai o „poveste” atât de interesantă și de incitantă? Acum nu mai e nevoie de explicații relative la ineficiența serului experimental. OMICRON e rezistent la „vaccin”, așa că ne trebuie altul.

Cine nu crede „povestea” oficială e conspiraționist și analfabet funcțional, care merită să fie stigmatizat și izolat.

În Europa și în lume numărul de infectări crește, în ciuda ratei mare de vaccinare – Singapore (90%), Portugalia (87%), Islanda (77%), Danemarca (77%), Belgia (76%), Olanda (73%),Norvegia (71,5%) Franța (70%), Austria (70%), Germania (70%), Marea Britanie (70%).
În toate aceste țări, procentul de populație adultă vaccinată se încadrează în intervalul 70% – 100%. Așadar, serurile numite generic vaccin se dovedesc ineficiente în a opri noul val. Și atunci oare de ce această adevărată obsesie pentru vaccinare?

În România am fost pe punctul de a intra în „scenariul verde” ca urmare a scăderii numărului celor infectați cu varianta Delta, și asta în condițiile în care vaccinarea continuă să rămână un eșec grandios. Omicron a apărut însă la timp. Poate începe din nou isteria!

Și totuși cum se explică „paradoxul” românesc: numărul de infectați descrește în ciuda ritmului slab al vaccinării? Unii „specialiști” spun că e doar liniștea înaintea valului 5, care deja se anunță mai mare și mai periculos decât precedentul.

Ca de obicei, suntem în urma Europei și a lumii. La noi abia se termină valul 4, când la alții începe deja valul 5. Cum s-ar zice, suntem pe contre-val! E liniștea dintre două valuri!

PS. Norocul nostru este că avem ”autorități” competente și responsabile (de la Arafat și Iohannis până la doamna van der Leyen de la Bruxelles) care nu ne vor lăsa să ne manifestăm inconștiența, așa că nu vom intra în niciun scenariu verde.

Să ne bucurăm de aceste zile (relativ) liniștite. Urmează valul nr. 5! În curând (la TV) și în România!

PS. Imediat ce primele două cazuri de infectare cu varianta Omicron a coronavirusului au fost confirmate în România, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a reacționat: „Voi dispune măsuri în urma consultării cu specialiștii din domeniul sănătății și al situațiilor de urgență. Nicio clipă nu trebuie pierdută, niciun efort irosit pentru a proteja țara noastră de o evoluție nedorită. Suntem 24 din 24 la datorie pentru #România”. Q.E.D.

sursa – printreranduri.net

Articolul precedentTârgul de Crăciun din Luxemburg. Lumea e educată. Stă liniștită la coadă pentru scanarea certificatului verde! Nu scandal, ca la români!
Articolul următorTradiţii şi obiceiuri de Moş Nicolae. Azi este și ziua a peste 800.000 de români. LA MULȚI ANI!