A doua etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi, vineri, la ora 10.00. În această etapă pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete, transmite News.ro.

Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în 3 decembrie la ora 10.00 începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.
Persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

  • 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G;
  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete.

Voucherele se pot genera până în 9 decembrie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape, adică 14 milioane de lei.
În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat în cinci minute, după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.
Etapa a treia va începe în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele. (sursa)

Articolul precedentTestele pentru copii, cumpărate de fostul guvern, ”au burdușit buzunarele unor interlopi, asta au făcut!”
Articolul următorMinistrul penelist al Digitalizării, Florin Roman, nu-și găsește cartea de ”Sisteme informaționale” din CV. Nici editura nu știe de ea, nici la Biblioteca Națională nu e