Succesul „autorităților” politico-militaro-medicale din România în ceea ce privește vaccinarea a ajuns unul devastator – scrie printreranduri.net.

În discursul oficial al lui Iohannis și Cîțu, campania de vaccinare a fost un mare succes atât de mare încât nimeni nu mai vrea să se vaccineze, iar Guvernul lui Cîțu vinde surplusul de doze către alte țări. Vorba lui Iohannis: atât s-a putut!

„Autoritățile” nu au reușit să atingă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze deși se „luptă” cu acest obiectiv de aproape 2 luni. Ce să mai vorbim despre alte „obiective” ”fantastice” cum ar fi 7 sau 10 milioane…

În tot acest timp, România ”educată” progresează, economia bubuie și înflorește. Prețurile și facturile sunt tot mai mari, salariile sunt mizerabile, dar românii sunt ”mai fericiți”.

Oricât ar încerca însă guvernanții de ”dreapta” să prezinte un eșec drept o mare victorie, penultimul loc în Europa la rata de vaccinare ne arată realitatea devastatoare. Dincolo de discursul triumfalist al „autorităților”, ar fi bine ca acest ”succes” să îi și ajute la ceva la toamnă, când vine valul al patrulea al pandemiei.

Deși, dacă mă gândesc la faptul că tot aceleași „autorități” (in)competente vor gestiona și următorul val al pandemiei, ajung la o altă vorbă faimoasă de-al lui Iohannis: românii vor avea, din nou, ghinion!

sursa: printreranduri.net

Articolul precedentÎn patruzeci de licee din ”România educată” nici un elev n-a luat Bac-ul
Articolul următorRomânia este țara din UE cu cea mai mare scădere a producției industriale! Procentul uriaș comparativ cu celelalte țări