Noul ministru al digitalizării, Florin-Claudiu Roman, deține în CV lucrarea „Teoria sistemelor informaţionale”, despre care susține că a scris-o și a apărut la Editura Academiei Române, în 2006. Absolvent de economie, contabilitate și de ”Apărare şi securitate naţională”, această carte reprezintă singura legătură a sa cu domeniul Digitalizării. Volumul nu poate fi găsit nici la editură, nici la Biblioteca Națională, iar ministrul susține la cererea Libertatea că nu l-a găsit, într-o săptămână de căutări, nici acasă, la Alba Iulia. În schimb, există o carte cu același titlu, apărută la aceeași editură, dar cu autori diferiți, fără politicianul liberal printre ei.

Politicianul liberal Florin-Claudiu Roman, 47 de ani, a fost numit ministrul digitalizării în Guvernul Ciucă. Potrivit CV-ului, este absolvent de economie, la „Babeș-Bolyai” în Cluj, contabilitate la o facultate privată, apoi a făcut un master în psihologie tot la privat, la „Titu Maiorescu”, și cursuri de ”Specializare în apărare şi securitate naţională” la Colegiul Național de Apărare. A lucrat în departamentul de marketing al companiei de presă Mediafax la Alba Iulia. Apoi a făcut parte din diverse cabinete sau consilii de administrație ale companiilor unde statul deține acțiuni, din zona gazelor, industriei auto și băncilor. 

Legătura ministrului cu domeniul digitalizării este dată de lucrarea trecută în CV-ul de pe site-ul Camerei Deputaților „Teoria sistemelor informaţionale”, Editura Academiei Române, 2006.

Legătura ministrului cu domeniul digitalizării este dată de lucrarea trecută în CV-ul de pe site-ul Camerei Deputaților „Teoria sistemelor informaţionale”, Editura Academiei Române, 2006.

Citeşte întreaga ştire: Ministrul Digitalizării, Florin Roman, nu-și găsește cartea de ”Sisteme informaționale” din CV, singura legătură cu domeniul pe care-l conduce. Nici editura nu știe de ea, nici la Biblioteca Națională nu e

Articolul precedentRabla pentru electrocasnice decembrie 2021: Etapa a doua începe azi la ora 10.00
Articolul următorMoștenirea Cîțu ne costă mult! Dobânda la care se împrumută România s-a dublat în octombrie