COMUNICAT DE PRESĂ

PSD Bihor cere demisia managerului Spitalului Municipal din Beiuș

Perioada grea pe care o traversăm din punct de vedere pandemic, medical și, mai ales, social, presupune din partea angajaților Statului un comportament exemplar. Nu a fost cazul managerului Spitalului Municipal din Beiuș, prins de Poliție în mijlocul unui chef monstru, organizat de ziua sa, sfidând toate regulile și normele la care majoritatea românilor sunt obligați să se supună.

Din acest motiv, mai ales că au trecut deja câteva zile de la incident, PSD Bihor solicită demisia de onoare a persoanei respective. Un asemenea comportament nu poate fi nici tolerat și nici uitat. Este vremea să își asume propriile fapte și să plece, cu atât mai mult cu cât, cu bună știință, a pus în pericol activitatea unui întreg spital municipal, a angajaților și a pacienților.

Județul nostru s-a aflat mereu, din păcate, pe primele locuri în țară ca număr de infectări, timp în care majoritatea cadrelor medicale au activat cu abnegație și în pofida multor dificultăți pentru a salva vieți, dând exemplu de energie, mobilizare și, în mod evident, dăruire.

Biroul de Presă al PSD Bihor

Articolul precedentCiolacu: E clar că în fața crizei provocate de liberalizarea haotică a pieței energiei, făcută de partidele de dreapta, populația merită soluții mai curajoase decât cele deja anunțate
Articolul următorBoris Johnson a recunoscut că a participat la o petrecere. I se cere demisia