Șoc total!!!  Surse apropiate Guvernului PNL au dat lista cu joburile part-time ale miniștrilor din Cabinetul Orban: 


Florin Cîțu este angajat portar la Zoo Băneasa, să facă speculatii pe leu.
Marcel Vela are un part-time cu Nicolae Guță, acordeonist, Duminicile pe la nunți. Cam tot ce face de vreo 20 de ani.
Doamna Violeta Alexandru va presta ca liftieră la SorosBuldingBusiness. Clauză contractuală: Trebuie să lucreze până la 70 de ani. 
Bode de la Transporturi a câștigat licitația de nivelare a drumului forestier de la Azuga. 
Orban are doar un contract fictiv la o firmă de îmbuteliat alcool, să aibă timp liber să meargă cu Vela și să îl ajute cu chitara pe la nunți, prin Caraș.
Ioan Ștefan se apucă de construcții industriale, grinzi și piloni. Mai lucrează la o firmă ca agent imobiliar. 
Monica Anisie a fost angajată reporter “pe educație” la o televiziune privată și va merge în fiecare zi de weekend să verifice sistemul de învățământ direct din curtea școlii. 
Costel Alexe de la Mediu a prins un post la un gater în zona Suceava, ajutat de prietenul Flutur, unde va tăia copacii bătrâni din pădurile …care au mai rămas.
Cătălin Predoiu a fost angajat de o mare casă de avocatură din București pe post de servitor. Pentru 10 lei va face și pantofii avocaților înainte de instanță…
Victor Costache, fiind copilul de suflet al lui Klaus, a primit aprobare să își deschidă clincă privată direct în incinta Ministerului Sănătății. 
Klaus Iohannis are contract cu o școală privată din Austria, unde predă Fizica statică a vacanțelor, Starea staționară, Zero absolut și Oscilații mecanice întreținute de concedii lunare. 
Singura care nu a primit aviz de compatibilitate din partea ANI este doamna Turcan. Ea s-a înscris la o școală privată unde va începe cursurile de Limba Română intensiv pentru clasa a patra. Opțional – Limba Rusă. 
Restul miniștrilor care nu au joburi part time în privat, au declarat că se ocupă de Guvernarea țării, dar nu îi crede nimeni. Sigur lucreaza la negru.

(pamflet – sursa originală: Adrian Călin, jurnalist)

Articolul precedentCum răspunde UE crizei provocate de coronavirus?
Articolul următorCe se întâmplă cu românii după Brexit?