Florin Cîţu este de părere că, prin prisma faptului că ocupă funcţia de premier, Ciucă ar fi alegerea logică pentru o candidatură la prezidenţialele din 2024, dar spune că, personal, momentan nu este convins de performanţele şefului PNL.

”Binenţeles, din funcţia de preşedinte al PNL, automat este presupus ca un candidat la prezidenţiale. Eu, ca membru al PNL, vă spun că nu m-a convins, dar are timp până atunci, pentru că politic mai este. Dacă rămâne preşedinte al PNL şi va fi votat de PNL, va fi susţinut. Mai are de convins.

Nici nu văd pe cineva care să vrea, există o listă pe care o tot auzim, sunt oameni care sunt buni şi fac treabă foarte bine acolo, acasă, dar cred că funcţia de preşedinte al României implică şi altcineva şi cine vrea să preia această funcţie, cred că trebuie să arate”, a precizat el, potrivit Profit.ro.

Articolul precedentConsumul de energie a scăzut cu 8% în septembrie, la fel ca în criza din 2009. Producţia de energie există mai ales pe hârtie
Articolul următorFranța a început procesul de naționalizare completă a grupului de energie nucleară EDF, încărcat de datorii