Producătorii locali sunt alungați din Oradea – scrie fostul europarlamentar bihorean Emilian Pavel, candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Oradea.

Mai întâi s-a desființat piața din Ioșia, se discută acum de desființarea pieței din Nufărul, iar producătorii și comercianții din Piața Cetate nu au condiții minime după o lună de la incendiul devastator din Hala Cetate, continuă Emilian Pavel.

”Partidul Social Democrat a susținut producătorii și comercianții din Piața Cetate în ședința Consiliului Local Oradea. Am cerut acordarea unei subvenții pentru cei care și-au pierdut stocurile în incendiul din 18.07. Însă, mașinăria de vot a PNL a respins fără să clipească această propunere. Îl citez din memorie pe domnul Maci, consilier PNL: Nu de subvenții au nevoie acei oameni, ci de condiții astfel încât să își desfășoare activitatea mai departe!

Aveți dreptate, doar că eu aș spune că au nevoie ȘI de una și de alta. Trist este că nici astăzi, la o lună distanță, în Piața Cetate, condițiile minime nu există. Lactatele au fost mutate într-o hală fără curent. Mergeți să vedeți, domnilor și doamnelor consilieri PNL, eu am fost cu colegii mei! Chiar lângă lactate ar trebui mutați cei cu carne, dar nu au nici acolo curent, deoarece ADP nu a fost în stare să doteze acele spații cu curent într-o lună de zile.

Am comunicat producătorilor și comercianților decizia luată ieri de PNL. Vă comunic și dumneavoastră, dragi orădeni!

Vă promit că voi susține condiții mai bune în piețele din Oradea, că nu voi desființa piața din Nufărul și voi găsi soluții să aducem în Oradea produse locale, proaspete și de calitate #pentruOrădeni!”

sursa foto: aradon.ro

Articolul precedentIoan Mang: În ultimii patru ani, Consiliul Judeţean Bihor a avut cele mai bune realizări din ultimii 20 de ani. Astăzi, Bihorul este un județ dinamic, aflat în plină dezvoltare.
Articolul următorIohannis ”uită” că în 2009 era premierul desemnat al alianței PSD-PNL, tot cu o lună înaintea alegerilor locale