Primarul comunei Țețchea a transmis azi un mesaj tuturor copiilor, părinților și cadrelor didactice, cu ocazia începerii noului an școlar, în pandemie. Iată ce a spus Cazan Florin:

”Noul an școlar îmi oferă prilejul de a ura tuturor elevilor și cadrele didactice succes, sănătate și rezultate deosebite.

Orice început înseamnă emoții și speranțe atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice.

Încrederea, respectul și performanța sunt valori care trebuie sa domine comunitatea școlara, valori ale căror sensuri le dam împreună prin colaborarea continuă între cadrele didactice , elevi și părinți.

Ca primar al Comunei Tețchea vă voi oferi tot sprijinul necesar pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional.

În speranța unui an mai bun și a unei colaborări cât mai fructuoase vă doresc tuturor un an școlar încununat cu reușite.”

Așa cum BihorNews.ro a relatat de curând, comuna Țețchea își dotează școlile pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional în pandemie. Puteți citi detalii aici.

Articolul precedentCîțule! Fața ta n-are profunzimi. Se vede de aproape că nu ți-e rușine obrazului.
Articolul următorCe trebuie să faceți pentru a nu plăti facturi uriașe la energie electrică și cui vă adresați dacă vă considerați nedreptățiți