Un schelet uman a fost descoperit miercuri după-amiază de către administratorul unui bloc din orașul bihorean Aleșd. Boxa clădirii nu mai fusese descuiată de mai bine de zece ani.

Bărbatul voia să verifice boxa, însă nu a apucat decât să deschidă uşa, când a văzut că înăntru se afla un schelet uman întreg, transmite adevărul.ro.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din oraş, dar şi criminalişti, după cum a explicat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

“Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ 10 ani, a descoperit oseminte umane”, a transmis comisarul.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Aleşd s-au deplasat la faţa locului.

Oamenii legii au coborât în subsolul blocului şi au constatat că “datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată”.

Osemintele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, în vederea expertizării şi stabilirii cauzei decesului, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii din Aleşd, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, pentru identificarea persoanei şi pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Conform alesdonline.ro, localnicii din zonă cred că scheletul ar fi al unui bărbat care a dispărut în urmă cu două decenii. (sursa)

Articolul precedentSenatorul Florian Bodog către ministrul de Externe: Ce primește România pentru eforturile și sacrificiile făcute? Poate Schengen?…
Articolul următorRata șomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Bihor în luna aprilie