Mihai Radu: Cătălin Predoiu  e un înapoiat. Nu, nu în sensul că a rămas cu inima la epoca în care aplica limbi calde marinarului turnător.

Când îl auzi pe Predoiu vorbind despre droguri zici că e mamaie explicând la un priveghi altor babe din sat cam care e treaba cu Elon Musk.

Predoiu, în plin fuleu de penibil, explicând ce a înțeles copilul slugarnic din el din consumul de droguri: „Această afacere s-a globalizat, a penetrat încet-încet în România. (…) Știți de când este legea privind combaterea drogurilor de mare risc? Din 2000. Au trecut de atunci 23 de ani. Deci, cum poate să fie pregătită  o instituție să lupte contra unui astfel de fenomen cu o lege din 2000 contra substanțelor psihoactive?“.

Cu alte cuvinte: drogurile s-au globalizat, noi nu am mai luptat cu ele din anii 2000, când le-am spart mufarina, le-am bătut ca Africa de Sud pe stejarii noștri, dar acum, uite, o clipă nu am fost atenți și poftim belele!

E uimitor cumva tot spectacolul Guvernului în privința traficului, consumului de droguri, dar și a felului în care înțelege să prezinte „scandalul“ cetățenilor.  Bineînțeles, bineînțeles că autoritățile știu ce să facă: vor adapta legile la anii 2023-2024 și drogurile au belit-o, stați liniștiți.

Mă întreb ce daună totală va suferi Predoiu când va afla câți șoferi consumă alcool la volan și câți morți provoacă asta. (Catavencii.ro)

Articolul precedentCreşterile de taxe se amână! Guvernul speră să economisească 630 de milioane de lei din cheltuieli și să aducă 3 miliarde de lei în plus la buget din economii
Articolul următorLegătura dintre diabet și somn. Obiceiurile nocturne care te îmbolnăvesc