Incident deosebit de grav la un colegiu tehnic din Oradea! Un pedagog a fost înjunghiat în spate de o elevă de clasa a zecea. Episodul şocant s-a petrecut chiar sub ochii directoarei și în prezenţa mamei tinerei.

Luni dimineaţă, părinţii fetei de 16 ani au fost chemaţi la şcoală, după ce pedagogul internatului unde era cazată eleva a prins-o cu iubitul în clădire. În timpul discuţiilor din biroul directoarei, eleva l-a înjunghiat în spate pe bărbatul de 41 de ani. A folosit un cuţit de mari dimensiuni, despre care încă nu se ştie cum l-a procurat şi unde l-a ascuns.

Chiar mama tinerei a sărit în ajutorul pedagogului, care a fost transportat de urgenţă la spital. Pentru că rana s-a apropiat mult de inimă, medicii au decis să îl ducă direct în sala de operaţie.

„La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, iar din primele investigaţii, a reieşit că, în urma unui conflict spontan, o elevă de 16 ani, din comuna Olcea, ar fi agresat un pedagog, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Girişu de Criş, provocându-i, cu un cuţit, o leziune în partea dorsală. Evenimentul s-a întâmplat în timp ce eleva se afla în biroul directorului adjunct al unităţii şcolare, unde a fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament”; informează Poliţia judeţeană Bihor.

La colegiul tehnic au venit poliţiştii şi un procuror. Eleva de 16 ani este audiată. La audieri este şi mama ei.

Dosarul deschis în această etapă a anchetei este unul pentru tentativă de omor.

„O elevă bună la învățătură, cu cea mai mare medie din clasă”

“Ce vă pot spune este că o elevă de clasa a X-a ar fi înjunghiat azi dimineaţă un pedagog de noapte. Am fost acolo, nu am avut cu cine vorbi, este şi era o anchetă de desfăşurare, cu reprezentanţi de la instituţiile statului, de la Procuratură, de la Poliţie şi am vorbit foarte puţin cu doamna directoare. Ea mi-a spus că este o elevă foarte bună la învăţătură, care a avut anul trecut cea mai mare medie din clasă, implicit bursieră, care nu a avut probleme de comportament, nu a lipsit mult de la şcoală, un copil normal”, a declarat, pentru Agerpres, şeful IŞJ, Horea Abrudan.

Rămâne ca organele de anchetă să stabilească motivul de la care ar fi pornit aversiunea fetei împotriva acestui pedagog.

Inspectorul şcolar general a precizat că în funcţie de rezultatele anchetei, şcoala şi inspectoratul vor lua măsurile ce se impun. De asemenea, el a arătat că a cerut intervenţia profesorilor consilieri şcolari în unitatea de învăţământ, astfel încât şocul produs asupra colegilor de clasă să fie atenuat prin discuţii cu elevii.

Directoarea Colegiului Tehnic ”Traian Vuia”, Alina Coste, a declarat pentru mass-media locală că totul ar fi pornit de la faptul că eleva a fost surprinsă în cameră cu un băiat.

“A fost găsită în cameră cu un băiat, noaptea la stingere, iar pedagogul i-a atras atenţia că nu este normal şi firesc. Şi de acolo a pornit totul. Nu era de dat afară din internat, ci pur şi simplu doar de atras atenţia asupra unui fapt. Şi astfel a reacţionat copilul”, a declarat directoarea Alina Coste.

Sursa: StirilePROTV

Articolul precedentMeschinărie la Primărie! Nu sunt bani de 1 Decembrie (!) sau pentru copiii colindători, dar Primăria Oradea dă DOUĂ SUTE DE MII DE EURO pe emisiunea anuală de propagandă la radio! Din banii orădenilor…
Articolul următorVlad Voiculescu, pus de USR ministru la Sănătate, e suspectat că a cauzat un prejudiciu de un miliard de euro, de 50.000 de ori mai mare decât prejudiciul imputat lui Dragnea (condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare)!