timesnewroman.ro: Ministrul Lucian Bode a avut parte de o serie de întâlniri interesante la Viena unde s-a dus să negocieze intrarea României în Schengen. Fiind semi-analfabet și nici foarte deștept, acesta nu doar că nu a reușit ce și-a propus ci a și semnat un tratat de excludere a României din UE.

„Noi l-am întrebat dacă e sigur că vrea asta și a devenit brusc agresiv spunându-ne că el e doctor, nu un fitecine, și are mai multă școală decât avem noi ani de viață. A insistat să semneze tratatul în felul acesta, efectiv ne-a forțat mâna”, au explicat oficialii austrieci.

Conform angajamentelor semnate de Bode la Viena România are la idspoziție un an de zile să se care din UE. Totodată trebuie să plătim daune de 180 de miliarde de dolari către Comisia Europeană și să primim acasă pe toți românii care au emigrat din 2007 încoace. (sursa)

Articolul precedentDe la cititori. ‘În materialul electoral al Prefecturii am văzut din nou prostia la ea acasă!’
Articolul următorNu-i lasă să uite ce au făcut! Polonia a trimis către 50 de țări motivele pentru care solicită Germaniei 1.350 de miliarde de euro ca reparații de război!