Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi, la Ploieşti că dacă au fost folosite resurse publice în campania internă a PNL, atunci cine a luat o astfel de decizie “trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”. Liderul PNL face referire la un document cu antetul Guvernului, cancelaria prim-ministrului care stabilește direcțiile de comunicare pentru campania internă a partidului.

“Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta face referire la un document cu antetul Guvernului, cancelaria prim-ministrului, consultat de HotNews.ro, care stabilește direcțiile de comunicare pentru campania internă a partidului. Documentul propunea o lista a comunicatorilor care trebuie să arate ”diferența de clasă” între cele două echipe aflate în competiție directă, președintele Klaus Iohannis fiind promovat ca partenerul lui Florin Cîțu. (sursa)

Articolul precedentTâmpenia zilei. Mihăilă: ”Valul patru al pandemiei va fi al nevaccinaţilor.” NU! El va fi al GUVERNULUI!
Articolul următorCum umfli statisticile pe baza unei „presupuse” metodologii