Patru luni au trecut deja de la instalarea unui nou consiliu de administrație, patronat de primarul Ilie Bolojan și susținut de PNL în Consiliul Județean, și iată că lucrurile stau pe loc la aeroportul orădean.

Așa cum Bihor News a mai scris, Ilie Bolojan și liderii PNL clamau faptul că dacă ar avea specialiștii doriți de ei, aeroportul orădean nu doar că ar decola, ci chiar s-ar lua la trână cu cel de la Debrecen!…

Iată însă că nici măcar Consiliul de Administrație al lui Ilie Bolojan și nici măcar specialiștii lui Ilie Bolojan nu mișcă un… deget măcar de la sol. Stau în funcții de peste 4 luni de zile și stau degeaba. Ba mai mult, actualul consiliu (votat de PNL și ALDE) umplut cu “specialiști” se apropie de finalul mandatului provizoriu, mandat în care, la capitolul realizări, nu ar fi fost în stare să bifeze nici măcar semnarea propriilor contracte de mandat!! Ce să ne mai gândim noi la curse externe?

Umblă vorba prin târg că ar fi avut loc anumite discuții cu un operator aerian din țara vecină, doar că și oamenii ăia, se pare, cer bani (MULȚI) ca să ne bage în seamă. Până atunci, Ilie Bolojan se pare că și-ar fi găsit o favorită pentru conducerea Aeroportului – tot din vechea gașcă, aceea care îl făcea să strâmbe din nas acum câteva luni dar care acum pare să fi fost aproape integral reevaluată și… recuperată. Vom vedea.

Ce e sigur este faptul că în ciuda vorbelor avântate ale edilului a trecut aproape jumătate de an, și va trece jumătate de an!, iar de la Oradea tot nu se zboară. De ce?

Articolul precedentMerkel lasă Germania vraiște!
Articolul următor67% dintre maghiari și 25% dintre germani cred aceste lucruri. România este atinsă direct!